SOM D’ONA A SANT LLUÍS

SOM DONA POST

Programa per a la promoció i accés a l’activitat física per a dones

Amb la intenció de promoure i facilitar l’accés a la pràctica esportiva o d’activitat física a la població femenina, el programa SOM D’ONA instaura i garanteix un número de places, exclusivament per a dones, en la instal·lació multiesportiva del municipi de Sant Lluís, perquè aquestes puguin gaudir d’una activitat física o pràctica esportiva regular, que sigui respectuosa amb les necessitats que el
mateix gènere femení demanda:

flexibilitat horària i econòmica, conciliació familiar, pràctica adaptada
a les diferents etapes i moments vitals d’una dona, a la necessitat social i d’afiliació, més enllà que la única intenció competitiva, entre altres.

SOM DONA POST2

El programa SOM D’ONA està destinat exclusivament a les dones d’edat compresa entre els 20 i 75 anys, en aquest cas, residents en el municipi de Sant Lluís.

Activitat
Mitjançant la col·laboració de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Sant Lluís, s’oferirà una sessió setmanal d’activitat física en les instal·lacions esportives municipals, a càrrec d’una persona titulada i experimentada en la matèria.

Es plantejarà una pràctica dinàmica, que impliqui l’activació global del cos i que s’ajusti a les necessitats de les persones participants. A partir del mes d’abril, es pot valorar l’opció de desenvolupar aquesta activitat a l’aire lliure, generant un grup de caminada, running o altres pràctiques respectuoses amb l’entorn.

L’activitat tindrà lloc els dimecres de 16’00h a 16’50h, de gener a juny de 2023 i serà gratuïta, exceptuant el cost de l’alta i matrícula al poliesportiu que anirà a càrrec de la persona interessada.

Oferta de places i inscripcions
Les places s’assignaran per ordre d’inscripció, mentre la participant compleixi els requisits indispensables per formar part del programa: edat i residència al municipi de Sant Lluís.
Es donarà prioritat a les persones que formen part de col·lectius vulnerables, associacions o entitats similars, considerant aquelles condicions vitals que dificulten l’accés a la pràctica fisicoesportiva regular.

S’oferiran 15 places per grup. A partir d’aquest nombre, s’obrirà llista d’espera.
Inscriu-te aquí fins el 16 de desembre.

Descarrega el tríptic del programa:

Organitza: Projecte ONA, Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca.
Col·laboren: Ajuntament de Sant Lluís i Biosport.

Formulari d’inscripció

    Resident al municipi de Sant Lluís.

    Criteris addicionals