APODERA’T 2021

Finalitza amb èxit la segona edició dels tallers Apodera’t.

Després de l’èxit assolit el passat mes de desembre de 2020 amb la presentació dels tallers Apodera’t, conclou la segona edició, realitzada els dies 29 i 30 d’abril al poliesportiu des Castell, confirmant una vegada més els nombrosos beneficis del programa.

En aquest cas, van rebre el taller les tècniques i usuàries del programa Inclusió Social i Ocupació de Càrites Menorca. Un total de 20 participants, les quals gaudiren de l’experiència en completa disposició i obertura.

Amb motiu de la bona acollida que està assolint el programa, el projecte ONA preveu organitzar noves edicions en breu, si més no, instaurar-lo de manera definitiva dins el ventall d’activitats que ofereix el projecte.

Què opinen les persones que ja han viscut l’experiència Apodera’t?

La proposta és força interessant i s’hauria de poder arribar a totes les persones possibles. La darrera part de defensa personal podria ser una mica més llarga, se’m va passar volant.

Magnífica experiència. M’hauria agradat tenir més temps per compartir en petit grup, se’m va fer curt.

Agraeixo haver tingut la possibilitat de participar en aquest taller. M’hauria anat bé disposar d’un moment d’introspecció final per pensar i escriure el que m’emportava de l’experiència viscuda.

Gràcies per oferir-nos un espai per a la reflexió conjunta.

Sense cap dubte recomanaria aquest taller a qualsevol persona. Va ser un matí de desconnexió, de dedicar-me temps i cura personal.

Considero que és una activitat molt interessant que hauríem de repetir cada any amb les diferents persones que acompanyem.

Imparteixen:

Belén Cervantes

Dansaterapeuta, artista escénica i docent. Creadora i facilitadora del projecte Sentir-se. Llicenciada en Art Dramàtic Musical per la ESAD de Murcia i Màster en Arts Escèniques per la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid.

Sílvia Juaneda

Atleta d’alt nivell i entrenadora nacional de MMA, grappling i defensa personal femenina. Membre de la comissió femenina d’IMMAF i coordinadora de la comissió femenina de MMA a Espanya.

Ester Van Walre

Llicenciada en Psicologia, experta en Coaching, Intel·ligència Emocional i PNL. Màster en Coaching Esportiu i Màster en Nutrició i Salut. Diplomada com a ballarina professional pel Centre de Formació Professional de les Arts Escèniques i Coreogràfiques ASD Ateneo della Danza a Itàlia.

Tallers d’apoderament per a la dona. Una proposta dissenyada exclusivament per dones i per a dones, centrada en l’apoderament de la figura femenina, a partir d’un ampli ventall de tècniques per a la millora de l’autoestima i el creixement personal.

Projecte realitzat amb la col·laboració de: Menorca illa de l´esport, i Consell Insular de Menorca.