ONA OutDoor 2021

ONA OutDoor, la gimcana per a la igualtat del projecte ONA.

El passat 10 de maig es posà en marxa la quarta edició de l’ONA OutDoor “L’esport és de tothom”, la gimcana per a la igualtat dirigida per l’equip del projecte ONA del Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca.

L’activitat, desenvolupada els matins al parc de Sa Sivina de Punta Prima, s’ofereix als alumnes de cinquè i sisè de primària dels diversos centres escolars de Menorca.

A hores d’ara, ja són més de 225 alumnes de cinc centres diferents que han passat per aquest circuit de proves que té com a objectiu principal fomentar la igualtat de gènere en el sector esportiu entre els més petits, així com promoure valors com la cooperació, la confiança i el treball en equip.

L’èxit que assoleix la proposta any rere any, impulsa a l’equip del projecte ONA a seguir oferint aquest tipus d’activitats als centres escolars, per emfatitzar els beneficis de la pràctica d’activitat física en l’entorn natural des de les primeres edats.

ONA OutDoor al suplement educatiu XOC del Diari Menorca

‘L’esport és de tothom’. Quarta edició de l’Ona Outdoor, gimcana per a la igualtat, dirigida per l’equip del Servei d’Esports del Consell.

Imparteixen:

Ester Van Walre

Llicenciada en Psicologia, experta en Coaching, Intel·ligència Emocional i PNL. Màster en Coaching Esportiu i Màster en Nutrició i Salut. Diplomada com a ballarina professional pel Centre de Formació Professional de les Arts Escèniques i Coreogràfiques ASD Ateneo della Danza a Itàlia.

ONA OUTDOORS. Una iniciativa emmarcada dins el Projecte ONA del Consell Insular, per promoure valors d’igualtat entre l’alumnat d’educació primària.

Projecte realitzat amb la col·laboració de: Integrasport i Consell Insular de Menorca.