ONA OutDoor 2022

ONA OutDoor 2022 - 2

ONA OutDoor, L’esport és de tothom

Amb la intenció de seguir fomentant la igualtat de gènere i els valors igualitaris des de les primeres edats en el sector de l’activitat física i l’esport, el projecte ONA del Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca ofereix, any rere any, la possibilitat a tots els centres educatius de l’illa de gaudir de l’activitat ONA OutDoor.

Aquest mes de juny han passat pel circuit de proves, organitzat al parc de Sa Sivina de Punta Prima, un total de 250 alumnes de cinquè i sisè de primària dels centres CEIP Mateu Fontirroig, CEIP Mare de Déu de Gràcia, CEIP Sa Graduada, CEIP Tramuntana, CEIP Mare de Déu del Toro des Mercadal i CEIP Doctor Comas d’Alaior.

ONA OutDoor 2022 - 4

Les inscripcions a l’activitat ONA OutDoor es realitzen mitjançant el programa Salut Jove i Cultura del Consell Insular de Menorca. Informa’t a: Salutjove

Com cada any, l’experiència d’organitzar l’ONA OutDoor és força positiva i la satisfacció per part de l’alumnat i els/les mestres és evident. De fet, molts centres repeteixen.

ONA OutDoor 2022 - 6

A hores d’ara, ja són més de 500 alumnes de nou centres diferents que han passat per aquest circuit de proves. És més, l’èxit que assoleix la proposta any rere any impulsa a l’equip del projecte ONA a seguir oferint aquest tipus d’activitats als centres escolars, per emfatitzar els beneficis de la pràctica d’activitat física en l’entorn natural des de les primeres edats, així com promoure valors com la cooperació, la confiança i el treball en equip.

ONA OutDoor 2022 - 3
ONA OutDoor 2022 - 5
ONA OutDoor 2022 - 1