ONA IOGA

Jocs sportius Municipals 2020

Participa a l’ONA IOGA amb tota la família i puntua per als Jocs Esportius Municipals. Activitat oberta a tots els públics i per a tots els nivells. Edat mínima de participació: 3 anys. Porta el teu mat de ioga! Si no en tens, nosaltres te’l facilitem! Amb la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.

Les jornades, obertes a tots els membres de la família i per a tots els nivells de participació, puntuen en la competició general dels Jocs Esportius Municipals 2020 en funció de l’assistència assolida per municipi i modalitat en la qual s’acudeix a la sessió, familiar o individual.

Porta el teu mat de ioga! Si no en tens, nosaltres te’l facilitem!.

En aquest cas, l’exitosa acollida en el municipi de Ferreries, amb un total de 34 participants, 12 dels quals assistiren en família, i 62 punts totals, col·loca als municipis de Ferreries, Es Mercadal i Sant Lluís en les tres primeres posicions segons el rànquing d’assistència. Una molt bona arrencada per a aquesta nova iniciativa.

Es recorda que les properes jornades tindran lloc els diumenges 15, 22 i 29 de març en els pavellons esportius municipals des Castell, Alaior i Es Migjorn Gran respectivament; els dies 5 i 19 d’abril als pavellons esportius municipals de Sant Lluís i Maó; dia 26 d’abril al teatre de l’IES JM Quadrado de Ciutadella; i dia 10 de maig en el pavelló esportiu des Mercadal. Totes les activitats comencen a les 10 hores.

Visita els vídeos de l’esdeveniment a youtube

Projecte realitzat amb la col·laboració de: Menorca illa de l´esport, Consell Insular de Menorca, Menorca Borina, Integrasport, Moviments per a viure i Menorca Talaiótica.