ONA APODERA´T

Tallers d’apoderament per a la dona.

Una proposta dissenyada exclusivament per dones i per a dones, centrada en l’apoderament de la figura femenina, a partir d’un ampli ventall de tècniques per a la millora de l’autoestima i el creixement personal.

De la mà de diverses professionals, es treballaran conceptes propis de la psicologia, l’expressió i la consciència corporal, la respiració i les arts marcials, entre altres disciplines. Sempre dins un marc de treball lúdic i amable, s’emfatitzarà el respecte cap a les altres persones i cap a nosaltres mateixes.

Dones joves i adultes. El programa adapta les seves dinàmiques en funció de l’etapa evolutiva de les participants.

Els tallers Apodera’t s’estructuren en tres parts diferenciades:

Reflexió
Estudi i treball d’aprofundiment vinculat al concepte d’autoestima. Espai obert que convida a la reflexió i posada en comú, des de la introspecció i el reconeixement del propi potencial.

Cos
Coneixement del propi cos i les seves possibilitats des del punt de vista físic, psíquic, emocional i social. Tècniques de recerca centrades en la respiració i el treball del llenguatge i la postura corporal.

Moviment
Dinàmiques d’expressió i consciència corporal. El cos entès com a mitjà d’expressió i canalització d’emocions.

Amb la intenció de crear un espai per a la reflexió i la posada en comú de diverses experiències, així com la d’establir una xarxa de suport, de cada vegada més gran, entre dones, des de l’equip de treball del projecte ONA, us convidam a totes a participar-hi.

Dones joves i adultes. El programa adapta les seves dinàmiques en funció de l’etapa evolutiva de les participants.

Projecte realitzat amb la col·laboració de: Menorca illa de l´esport, i Consell Insular de Menorca.