JORNADES 2022

II JORNADES ONA. Dona, activitat física i esport.

El projecte ONA del Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca es suma al programa d’activitats celebrades per al Dia de les Dones amb una proposta oberta a tots els públics i amb diverses activitats presencials.

Després de l’èxit assolit l’últim any i mantenint viva la intenció de formalitzar un espai de trobada i intercanvi on la igualtat i diversitat de gènere en el sector esportiu siguin les protagonistes, les II Jornades Dona, Activitat Física i Esport pretenen sensibilitzar, inspirar i mobilitzar, tant a entitats públiques com privades, a trobar solucions pràctiques i adaptades que satisfacin les necessitats del públic femení, fent ús de l’esport com a mitjà per afavorir les condicions de vida de qualsevol ésser humà, així com per al desenvolupament de la igualtat i diversitat de gènere en la seva totalitat.

Desitjant que aquesta iniciativa tingui la bona acollida que mereix, us convidem a participar a totes les activitats programades els dies 11, 12 i 13 de març.

Després de l’èxit assolit l’últim any i mantenint viva la intenció de formalitzar un espai de trobada i intercanvi on la igualtat i diversitat de gènere en el sector esportiu siguin les protagonistes

Objectius generals

1. Donar a conèixer el treball realitzat en matèria d’igualtat i diversitat de gènere en el sector esportiu a les Illes Balears, així com facilitar un punt de connexió i trobada amb altres comunitats autònomes que a dia d’avui impulsen programes similars, la finalitat dels quals és promoure la igualtat de gènere i, com a tal, la inclusió social, en tots els nivells i àmbits d’actuació.

2. Sensibilitzar, mobilitzar i servir d’inspiració a moltes dones amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida, despertant en elles l’esperit de lluita, superació i creixement personal.

3. Difondre una imatge positiva de les dones en l’activitat física i l’esport, diversificada, exempta d’estereotips de gènere i com a model d’èxit personal, professional i social.

Descarrega aquí el tríptic informatiu amb la programació:

Projecte realitzat amb la col·laboració de: Conselleria d’Afers Socials i Esports, Consell Insular de Menorca, Fundació per a l’Esport Balear i Menorca Illa de l’Esport.