ONA, ARC I SALUT participa i uneix-te

Objetius generals

Millorar i prevenir el limfedema.
Fomentar, perfeccionar o consolidar la pràctica esportiva mitjançant el tir amb arc.
Millorar la qualitat de vida de les dones participants, tant a nivell físic, com psicològic i social.
Determinar quin percentatge de participants mantenen o milloren la circometria del membre superior.

El programa Dona, Arc i Salut, ofereix a les dones afectades de limfedema la possibilitat d’iniciarse en la pràctica del tir amb arc amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida, tant a nivell físic, com emocional i psicosocial. La durada total d’aquest curs és d’un mes de treball, equivalent a 8 sessions d’1’5 hores. En coordinació amb el Servei d’Oncologia de l’Hospital General Mateu Orfila, es prenen mesures a l’inici i al final del curs.

Un cop finalitzat el Nivell 1 Iniciació, s’ofereix a les participants la possibilitat de continuar amb el programa, accedint al Nivell 2 Continuació. Amb la finalitat de perfeccionar i consolidar-se en la pràctica, aquest curs té una durada de 3 mesos, dos dies per setmana, un total de 24 sessions d’1 hora cadascuna. En coordinació amb el Servei d’Oncologia de l’Hospital General Mateu Orfila, es prenen mesures de manera mensual, abans, durant i després del curs.

En cas de voler continuar en la pràctica del tir amb arc, un cop finalitzat el Nivell 2 Continuació, s’ofereix la possibilitat a les participants d’assistir al Nivell 3 Continuació Lliure, en el qual, una hora a la setmana, tindran a la seva disposició una persona encarregada de supervisar-les en les instal·lacions del Club. Així mateix, les participants que no disposin d’equipament propi, podran fer ús de l’equipament de tir amb arc facilitat pel CIME. En coordinació amb el Servei d’Oncologia de l’Hospital General Mateu Orfila, es prenen mesures una vegada al mes.

Horari i instal·lacions Maó

🏹   Nivell 1 Iniciació Maó
Del 17 de maig al 10 de juny, ambdós inclosos.
Horari: Dilluns i dijous de 18’00h a 19’30h.
Instal·lació: Camp de tir amb arc Antonio Goñalons, poliesportiu municipal de Maó.

Horari i instal·lacions Ciutadella

🏹   Nivell 1 Iniciació Ciutadella
Convocatòria tancada

1. El període d’inscripció finalitzarà una setmana abans de la data d’inici del curs.

2. És requisit indispensable per a totes les participants, assumir un rigorós seguiment mèdic per a la participació en el curs.

3. Es prendran mesures a l’inici i al final del curs. Per a concretar una valoració, preguem es posin en contacte amb les infermeres Natàlia Carretero i Joana Camps, del Servei d’Oncologia de l’Hospital General Mateu Orfila i el Centre de Salut Canal Salat de Ciutadella, respectivament.

4. En cap cas es podrà accedir al curs sense haver resolt la valoració mèdica, la presa de mesures inicial i el Qüestionari de Salut SF36.

5. El curs s’obrirà amb un mínim de 5 persones inscrites i admetrà fins a un màxim de 15 participants.

Participa i uneix-te aquí

1. Descarrega i emplena el Qüestionari de Salut SF36.
2. Entrega’l al teu monitor.
3. Omple el següent formulari per donar-te d’alta

  He llegit i accepto els termes i condicions y quedo assabentada i em faig responsable del rigorós compliment dels requisits d’accés al taller, així com l’estricte seguiment dels protocols sanitaris i mesures de seguretat generades a partir del Covid-19.

  Per a més informació:

  Borja Goñalons
  President del Club d’Arc Mahó
  Tel. 646553812
  📤  clica per enviar un email

  Projecte ONA
  Servei d’Esports Consell Insular de Menorca
  Tel. 971360849 – 699822901
  📤  clica per enviar un email

  Projecte realitzat amb la col·laboració de: Conselleria de Salut i Consum, Consell Insular
  de Menorca, programa Mujer y Deporte Consejo Superior de Deportes, Federación Española de Tiro con Arco, associació ALBA i Club d’Arc Mahó.