APODERA’T 2022

Tallers d’apoderament femení.

Després dels exitosos resultats de la passada temporada, l’equip del projecte ONA es va reunir amb el departament de Benestar Social del Consell Insular de Menorca per organitzar la nova convocatòria de tallers Apodera’t.

D’aquesta manera, han estat diversos els grups de dones de les entitats: Centre Assessor de la Dona, Programa Inserció Social i Ocupació, Projecte Home, així com el Programa Mestral Inserció i Medi Ambient, els que durant l’any 2022 s’han sumat a viure l’experiència d’apoderament femení dissenyada per l’equip del projecte ONA, amb la col·laboració de Belén Cervantes i Sílvia Juaneda.

Recordar que el programa Apodera’t és una proposta dissenyada exclusivament per dones i per a dones, centrat en l’apoderament de la figura femenina, a partir d’un ampli ventall de tècniques per a la millora de l’autoestima, el creixement personal, l’empatia, la canalització d’emocions i la defensa personal.

A dia d’avui, ja són més de 70 les dones que han pogut gaudir dels beneficis del taller i desitgem que aquesta iniciativa arribi cada vegada a més persones. Nosaltres continuarem vetllant pels valors que la sostenen:

Igualtat, tolerància, superació, respecte, diversitat, prevenció, coeducació, corresponsabilitat, llibertat, sensibilització, drets.