AMBAIXADORES ONA

Programa d’ambaixadores ONA.

El programa d’ambaixadores de el Projecte ONA reuneix dones esportistes que per la seva trajectòria, valors, disciplina i esforç s’han convertit en referents del seu esport.

Per al Projecte ONA és un plaer acompanyar-los, donar-los suport i brindar el nostre elogi en el seu camí cap a l’èxit, no només com a esportistes sinó també com a persones. A continuació et presentem a les nostres ambaixadores:

JÚLIA RITA

L’atleta maionesa, filla de l’regatista olímpic, ha destacat en karate, vela, bàdminton, surf i triatló; va estar tres anys a l’EBE de el Govern Balear, va barallar per una plaça per als Jocs Olímpics de Londres i defensa l’esport i la competició com a mode de vida.

Va residir a Califòrnia durant un curs acadèmic, va estar a punt d’emular el seu pare i acudir als Jocs de Londres, el 2012, també en l’equip espanyol de vela, va viure tres anys becada al Centre de tecnificació de l’Escola Balear de l ‘ Esport, a Palma, i ara ja exerceix la seva professió pentinant les ones hivernals a la costa nord oa la d’Indonèsia.

RUTH MOLL

Ruth Moll, exciclista professional amb més de 200.000 kms a les cames segueix vinculada al món de dues rodes. Ciclista des dels 19 anys, amb 13 medalles en Campionats d’Espanya en la categoria elit, component amb la selecció nacional en mundials, europeus i copes de el món. Preseleccionada per als J.J.O.O de l’any 2000 i 2004. De la seva passió a professió ja que actualment treballa com directora en un projecte cicloturista a Astúries.

Ruth Moll coronó con éxito la cima del Kilimanjaro en bicicleta, siendo la primera mujer europea en lograrlo. La expedición, se inició el 28 de junio, recorriendo oficialmente por primera vez la nueva ruta de ascensión al Kilimanjaro reservada exclusivamente para bicicletas.

Esta hazaña deportiva ha sido doble, pues además de coronar la cima en bicicleta, Ruth Moll fue acompañada por Ruth Gómez, triatleta de larga distancia, quien también llegó a la cima en la modalidad de trail running.

GEMMA TRIAY

Gemma Triay Pons és una jugadora professional de pàdel que ocupa en l’actualitat la 1ª posició al World Padel Tour. És professional des de 2013, on la seva ascensió ha estat meteòrica acabant la temporada 2017 en la segona posició de el rànquing.

Va deixar el tennis en 2010, però l’esperit competitiu la va portar a provar el pàdel, arribant a el circuit internacional.

Des 2016-2021 competeix a la banda de Lucía Sainz. En 2021 la seva parella a la pista és Alejandra Salazar. Ha estat campiona de l’Món i d’Europa amb la selecció espanyola de pàdel. En la temporada 2017 va ser guardonada com a millor jugadora de l’circuit WPT

SILVIA JUANEDA

La lluitadora de Ciutadella, Sílvia Juaneda, s’ha convertit en tot just un parell d’anys en una col·leccionista de reconeixements en la lluita.

La menorquina ha estat premiada per la Federació Balear de Lluita pels seus èxits aconseguits durant la seva fructífer 2019, defensant els colors de l’Ibiza MMA Team. A més, Juaneda, única insular federada per la ‘Balear’ a el no haver cap club oficialitzat a Menorca, aquesta setmana rebrà un altre reconeixement: esportista Destacada d’Eivissa 2019, premi que reeedita després de rebre’l ja l’any passat.

CLUB VOLEI CIUTADELLA

El Club Voleibol Ciutadella és un equip de voleibol d’Espanya, de la ciutat de Ciutadella de Menorca (Balears). Es va fundar el 1985 i actualment competeix a la Superlliga Femenina Espanyola amb el nom de Avarca de Menorca. En temporades anteriors també va donar patrocini a l’equip l’empresa local de calçat Patricia.

El Club Voleibol Ciutadella va ser constituït en l’estiu de 1985 a partir de la fusió dels equips de diversos col·legis de la localitat.

L’equip sènior femení va aconseguir la Primera Divisió el 1993 i, tot i el descens en 1996, va retornar el 1998 i es va proclamar campió d’Espanya de Primera Divisió femenina en la fase final celebrada a Haro a l’abril de 2003. A la disputada fase final de la FEV de 2006 va aconseguir l’ascens a Superlliga Femenina.